Berk - Hoog Dalem - Gorinchem

Wonen in een parkachtige setting aan de rand van de mooiste vestingstad van Nederland. Pakt u deze kans? De verkoop is gestart.

Project in verkoop

Duurzame toekomst

Berk is een van de laatste kansen op een duurzame, energiezuinige nieuwbouwwoning in deze razend populaire wijk.

Divers woningaanbod

Het project bestaat uit 44 woningen; rijwoningen in meerdere breedten en verschillende typen twee-onder-een-kapwoningen.

Start bouw

Als alle opschortende voorwaarden zijn vervuld dan mag er gestart worden met de bouw. Naar verwachting zal er gestart worden in het 2e kwartaal 2025.

Uitgelicht aanbod

Naam
Prijs
Woonoppervlakte
Twee-onder-één-kapwoning 6000
 • Prijs vanaf
  € 0 v.o.n.
 • Soort woning
  Twee-onder-één-kap
Rijwoning 5700
 • Prijs vanaf
  € 0 v.o.n.
 • Soort woning
  Rijwoning
Twee-onder-één-kapwoning 5700
 • Prijs vanaf
  € 0 v.o.n.
 • Soort woning
  Twee-onder-één-kap
Hoog Dalem leeft!

Hoog Dalem leeft!

Hoog Dalem nadert haar voltooiing. De Eilanden, het Centrum en de Donken zijn bewoond en krijgen steeds meer karakter door de mensen die er komen wonen en het groen dat heeft kunnen groeien. Alleen in deelgebied Het Lint worden nog woningen verkocht. En zelfs daar komt het eind in zicht. Berk is een van de laatste kansen op een duurzame, energiezuinige nieuwbouwwoning in deze razend populaire wijk. De verkoop is gestart, schrijf u nu in!

Meer over dit project

Hotspots in de buurt

Woont u straks in Berk, dan zit u goed. Niet alleen is de wijk prachtig, maar ook in de directe omgeving is van alles te doen en te zien. Ga varen op de Linge, golfen bij The Dutch of maak een mooie wandel- of fietstocht. Binnen 5 minuten fietsen bereikt u Fort Vuren aan de rivier de Merwede. Geniet van de horeca of stap in de zomer op de veerpont naar Slot Loevestein en het historische centrum van Woudrichem. Vanaf Berk bent u ook snel op het Vurensche Klompenpad, een prachtige route van 15 kilometer langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie, Waal en Linge, en historische dijken en paden.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Kijk eens onder veelgestelde vragen of neem contact op met de makelaars.

Hoeveel woningen komen er in Berk?
Er komen 44 woningen; 18 twee-onder-een-kapwoningen van 5,70 of 6,00 meter breed, 4 geschakelde tweekappers van bijna 8 meter breed, 10 rijwoningen van 5,40 meter breed en 12 extra brede rijwoningen van 5,70 meter.
Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?
De verkoop is nu gestart, u kunt zich nu inschrijven voor het bouwnummer waar u interesse in heeft. Maandag 15 april 10:00uur zal de inschrijving sluiten en zullen de woningen worden toegewezen.
Wanneer start de verkoop?
De verkoop is gestart, bekijk onder aanbod welke bouwnummers nog beschikbaar zijn of meld u aan voor de reservelijst. Dit kan door na het invullen van het interesseformulier op de website en afronden van uw aanmelding in te loggen op uw persoonlijke account. Het wijst zich vanzelf.
Wanneer wordt er gestart met de bouw?
Als alle opschortende voorwaarden zijn vervuld dan mag er gestart worden met de bouw. Naar verwachting zal er gestart worden in het 2e kwartaal 2025.

Interesse in een woning?

Vul hier uw e-mailadres in