Berk - Hoog Dalem - Gorinchem

Wonen in een parkachtige setting aan de rand van de mooiste vestingstad van Nederland. Pakt u deze kans? Schrijf u nu in voor de pre-sale.

Project in presale

Duurzame toekomst

Berk is een van de laatste kansen op een duurzame, energiezuinige nieuwbouwwoning in deze razend populaire wijk.

Divers woningaanbod

Het project bestaat uit 44 woningen; rijwoningen in meerdere breedten en verschillende typen twee-onder-een-kapwoningen.

Start verkoop

De verwachting is dat in april 2024 de woningen in de verkoop komen. Schrijf u in als belangstellende en blijf op de hoogte.

Uitgelicht aanbod

Naam
Prijs
Woonoppervlakte
Twee-onder-één-kapwoning 6000
 • Prijs vanaf
  € 660.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Twee-onder-één-kap
 • Woonoppervlak
  168 - 183 m²
 • Kaveloppervlak
  270 - 287 m²
 • Kamers
  5
Rijwoning 5700
 • Prijs vanaf
  € 450.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Rijwoning
 • Woonoppervlak
  147 m²
 • Kaveloppervlak
  134 - 159 m²
 • Kamers
  3
Twee-onder-één-kapwoning 5700
 • Prijs vanaf
  € 610.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Twee-onder-één-kap
 • Woonoppervlak
  159 - 174 m²
 • Kaveloppervlak
  270 - 281 m²
 • Kamers
  5
Hoog Dalem leeft!

Hoog Dalem leeft!

Hoog Dalem nadert haar voltooiing. De Eilanden, het Centrum en de Donken zijn bewoond en krijgen steeds meer karakter door de mensen die er komen wonen en het groen dat heeft kunnen groeien. Alleen in deelgebied Het Lint worden nog woningen verkocht. En zelfs daar komt het eind in zicht. Berk is een van de laatste kansen op een duurzame, energiezuinige nieuwbouwwoning in deze razend populaire wijk. Geef tijdens de pre-sale uw voorkeuren door en mis niets!

Meer over dit project

Locatie en voorzieningen

Berk ligt direct aan het park van Hoog Dalem. Wat een prachtige plek. In het park is ruimte om te spelen, zitten, sporten en wandelen. Via de kronkelende parkpaadjes wandelt u vanuit Berk zo naar het winkelcentrum, de school, voetbalclub en de kerk.
 
 
Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het stadscentrum van Gorinchem. Daarnaast heeft Hoog Dalem een goede verbinding met de snelwegen A15/ A27 waardoor u snel in de steden zoals Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en Breda bent.
 
 

Hotspots in de buurt

Woont u straks in Berk, dan zit u goed. Niet alleen is de wijk prachtig, maar ook in de directe omgeving is van alles te doen en te zien. Ga varen op de Linge, golfen bij The Dutch of maak een mooie wandel- of fietstocht. Binnen 5 minuten fietsen bereikt u Fort Vuren aan de rivier de Merwede. Geniet van de horeca of stap in de zomer op de veerpont naar Slot Loevestein en het historische centrum van Woudrichem. Vanaf Berk bent u ook snel op het Vurensche Klompenpad, een prachtige route van 15 kilometer langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie, Waal en Linge, en historische dijken en paden.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Kijk eens onder veelgestelde vragen of neem contact op met de makelaars.

Hoeveel woningen komen er in Berk?
Er komen 44 woningen; 18 twee-onder-een-kapwoningen van 5,70 of 6,00 meter breed, 4 geschakelde tweekappers van bijna 8 meter breed, 10 rijwoningen van 5,40 meter breed en 12 extra brede rijwoningen van 5,70 meter.
Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?
De pre-sale is nu gestart, u kunt zich nu inschrijven voor het woningtype waar u interesse in heeft en wij houden u dan op de hoogte van de voortgang en u ontvangt bericht als de verkoop zal starten. Zodra de verkoop start dient u zich opnieuw in te schrijven op bouwnummerniveau.
Wanneer start de verkoop?
De verwachting is dat in april 2024 de woningen in de verkoop komen. Schrijf u in als belangstellende en blijf op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en start verkoop.
Wanneer wordt gestart met de bouw?
Zodra alle opschortende voorwaarden zijn vervuld, wordt er gestart met de bouw.

Interesse in een woning?

Vul hier uw e-mailadres in