Plan

Wonen in een parkachtige setting

De opzet van Berk is ruimtelijk en groen, alsof het park de buurt in is getrokken. Alle woningen staan op een grote kavel. De achtertuinen zijn diep en de voortuin krijgt een groene haag om de parkachtige setting te versterken. Parkeren gebeurt op eigen terrein of in de hofjes die tussen de woningen zijn gemaakt. Zo domineren auto’s het straatbeeld niet.

Wat een variatie

Als u straks door de rustige straatjes van deze buurt loopt, valt op dat bijna geen huis hetzelfde is. Door gebruik te maken van verschillende kleuren steen, hout te verwerken in de gevel en woningen te verrijken met luiken ontstaat een heel speels straatbeeld. Door de eenduidige, landelijke architectuurstijl vormen de woningen samen een mooi geheel.

Woningaanbod Berk

U heeft de keuze uit een twee-onder-een-kapwoning van 5,70 of 6,00 meter breed. Er zijn ook geschakelde tweekappers van bijna 8 meter breed, rijwoningen van 5,40 meter breed en extra brede rijwoningen van 5,70 meter. De 44 woningen van Berk liggen schitterend tussen de Hoogdalemseweg en het park. De nieuwbouwwoningen zijn duurzaam. We gebruiken voor de bouw duurzaam hout en isoleren optimaal. Dat scheelt enorm in de energiekosten en voelt heel comfortabel. Zeker omdat u ook geniet van vloerverwarming die aangestuurd wordt via een individuele warmtepomp. Wie nieuwbouw koopt, is klaar voor de toekomst.