Veelgestelde vragen

We beantwoorden hier voor u de meest gestelde vragen, mocht uw vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Hoeveel woningen komen er in Berk?
Er komen 44 woningen; 18 twee-onder-een-kapwoningen van 5,70 of 6,00 meter breed, 4 geschakelde tweekappers van bijna 8 meter breed, 10 rijwoningen van 5,40 meter breed en 12 extra brede rijwoningen van 5,70 meter.
Welke bijkomende kosten zijn er bij het kopen van een nieuwbouwwoning?
De woning wordt gebouwd in termijnen waarover rente betaald moet worden. Tevens zijn er kosten voor het eventuele meerwerk wat u kiest. Daarnaast zijn er kosten voor de bemiddeling van de hypotheekadviseur en notariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte. Er hoeft echter geen overdrachtsbelasting betaald te worden en geen notariskosten voor de eigendomsoverdracht en inschrijving bij het Kadaster.
Is er al een brochure beschikbaar?
Ja, de brochure is beschikbaar. Ook alle verkoopdocumentatie voor de woningen is beschikbaar. De verkoopdocumentatie is terug te vinden per woningtype op de website onder de verschillende bouwnummers.
Zijn er al prijzen voor meerwerk opties bekend?
Ja, deze zijn bekend en terug te vinden onder de verkoopdocumentatie per bouwnummer.
Wanneer start de verkoop?
De verkoop is gestart, bekijk onder aanbod welke bouwnummers nog beschikbaar zijn of meld u aan voor de reservelijst. Dit kan door na het invullen van het interesseformulier op de website en afronden van uw aanmelding in te loggen op uw persoonlijke account. Het wijst zich vanzelf.
Wanneer wordt er gestart met de bouw?
Als alle opschortende voorwaarden zijn vervuld dan mag er gestart worden met de bouw. Naar verwachting zal er gestart worden in het 2e kwartaal 2025.